Biografie

Floor werd geboren op 27 januari 1985 in Naarden. Ze groeide op in Huizen en is op haar 19e naar Amsterdam verhuisd. Op de HvA studeerde ze Culturele en Maatschappelijke Vorming. Deze opleiding heeft ze in 2008 afgerond. Tijdens haar studie is ze gaan optreden als comedienne. Floor werd in januari 2011 officieel lid van de Comedytrain en was iedere week te vinden op het podium van Toomler en andere podia in het land. Op 25 maart 2011 kwam zij door een zinloos verkeersongeval om het leven in Amsterdam. Door haar kracht en haar aanstekelijke vrolijkheid was zij een inspiratiebron voor alle comedians binnen en buiten de Comedytrain. Een bijzondere comedienne is niet meer.

Mis(s)
In 2006 deed Floor mee aan Lucille Werners eerste Mis(s) Verkiezing en kwam hierbij in de finale terecht die live gevolgd werd door 1,6 miljoen kijkers. Floor werd er in de badpakkenronde uitgestemd. Wel was ze volgens de jury de stoerste en de grappigste.

JONG
Vlak na de Mis(s) Verkiezing werd Floor benaderd door de redactie van het programma JONG (EO). Ze was te zien in de uitzending ‘ Ik heb spasme’. Waarin ze voor het eerst op en stand-up podium stond. Floor heeft altijd wel wat met theater gehad: o.a. dramalessen gevolgd en de musical avond op school gedaan. Maar aan stand-up comedy had ze nooit gedacht. De redactie van JONG vond het bij haar passen en zette haar voor het blok. ’s Middags kreeg ze een workshop en diezelfde avond stond ze op het podium van het Comedy Cafe. Dit was een groot succes.

Stand-up
In januari 2007 had Floor haar eerste optreden zonder camera’s. Dit pakte weer goed uit en ze besloot er mee door te gaan. In september 2008 won ze samen met Patrick Laureij de publieksprijs bij Knock Out Comedy. In november 2007 stond ze in de finale van de Culture Comedy Award, en de periode die daarop volgde tourde door het land met de Finalistentour.

Na de Finalistentour van de Culture Comedy Award werd Floor benaderd voor de theatertour van de Girls Comedy Night. Hiermee tourde ze in 2008 en 2009 door het land.

CAP Awards 2008
In 2008 werd Floor genomineerd voor een CAP Award (opvolger van Lucille Werner’s Mis(s) Verkiezing) in de categorie entertainment. CAP staat voor cappability en handicap. De awards worden dan ook uitgereikt aan mensen die met hun talent hun lichamelijke beperking overstijgen. Floor won uiteindelijk de Award in de categorie entertainment. Het gala werd live uitgezonden op 29 augustus 2008, NED 1.

.